Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Sign in using your account with:

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
5cbe875ed2fc5b85f193156054b50f53.jpg
Супы

Грибной суп с беконом

Ingredients

For 4

Recipe

  • 1 шт. Морковь
  • 100 гр Бекон
  • 200 гр Шампиньоны
  • 15 гр Грибы белые сухие
  • 1 шт. Лук
  • 2 ст.л. Оливковое масло
  • 1 л Мясной бульон
  • по вкусу Соль
  • по вкусу Перец

Грибной суп с беконом Directions

    Приготовление

    ШАГ 1
    В кастрюле с толстым дном разогреть масло, обжарить бекон.
    ШАГ 2
    Добавить лук и морковь, спассеровать.
    ШАГ 3
    Добавить грибы, обжарить немного. Раскрошить сушеные грибы. Залить горячим бульоном и варить 10-15 минут
    ШАГ 4
    Подавать с зеленью.
    Приятного аппетита!

Be the first to post a review

(5/5)
Your email address is not used in any manner


Top

Features

  • Lorem ipsum dolor sit amet consectetuer ...
    Lorem ipsum dolor sit amet consectetuer ...
    Lorem ipsum dolor sit amet consectetuer ...
    Lorem ipsum dolor sit amet consectetuer ...
  • Lorem ipsum dolor sit amet consectetuer ...
    Lorem ipsum dolor sit amet consectetuer ...
    Lorem ipsum dolor sit amet consectetuer ...
    Lorem ipsum dolor sit amet consectetuer ...
  • Lorem ipsum dolor sit amet consectetuer ...
    Lorem ipsum dolor sit amet consectetuer ...
    Lorem ipsum dolor sit amet consectetuer ...
    Lorem ipsum dolor sit amet consectetuer ...

Seasonal Pics

The market for starting quarterbacks isn't very deep this offseason

Find out more...

New Products

The market for starting quarterbacks isn't very deep this offseason

Find out more...